in

Volkswagen Estimează Că Va Fi Cel Mai Mare Producător De Mașini Electrice În 2025

Volkswagen Estimează Că Va Fi Cel Mai Mare Producător De Mașini Electrice În 2025

Volkswagen Expects To Be The World Leader In Electric Cars by 2025
Volkswagen Estimează Că Va Fi Cel Mai Mare Producător De Mașini Electrice În 2025

Volkswagen a intrat recent pe piața producătorilor de mașini electrice. Un semn destul de important, din moment ce înseamnă că se încinge cursa pentru această industrie, Volkswagen urmărind să se ia la trântă cu Tesla. Avantajați de aceste întâmplări sunt desigur consumatorii, pentru că o piață competitivă ar trebui să aducă și prețurile la îndemâna tuturor, dar, mai mult de atât, de câștigat va avea în primul rând mediul înconjurător, asta înseamna că noi toți teoretic vom avea de câștigat. Teoretic.

Herbert Diess, directorul de brand din cadrul Volkswagen, a împărtășit planurile companiei la o conferință de presă „Orice pot face cei de la Tesla, noi putem depăși” a declarat acesta.

“[Tesla] este un concurent pe care îl luăm cât se poate de în serios. Tesla provine dintr-un segment cu prețuri mari, cu toate acestea, se extind și către mașini mai ieftine.,” continuă Diess. „Este ambiția noastră cu noua noastră arhitectură, să îi oprim aici și să le limităm piața”

Și pentru a demonstra că nu blufează, Volkswagen a prezentat deja trei autovehicule concept: un minivan, un crossover și un mai mic hatchback. Compania urmărește o rată de producție de un milion de automobile până în anul 2025. Compania germană are cu siguranță capacitatea de a produce automobile electrice la o astfel de scară. Iar când vine vorba de Tesla, cel mai mare impediment este prețul. Acest lucru a făcut ca Tesla să fie în afara posibilităților pentru mulți potențiali clienți. Volkswagen va depăși cel mai probabil Tesla la acest capitol, dar care va fi impactul, urmează să vedem.

Acestea fiind spuse, nu te lăsa păcălit să crezi că Tesla nu va face nimic în acest sens. Compania își extinde producția și urmărește o cotă de producție de 500.000 de mașini pe an, cu 7 ani mai devreme față de producătorul german. Cea mai mare problemă pentru Tesla va fi, așa cum am mai spus, prețul și posibilitatea de a vinde acele mașini. Consumatorii sunt dispuși să achiziționeze automobile Tesla, dar prețul mare al acestora îi împiedică. Vokswagen ar putea avea un avantaj, având în vedere că ar putea menține un preț scăzut pentru o perioadă îndelungată de timp. Problema germanilor ar fi și una de credibilitate. Să nu uităm de Dieselgate.

(Sursă)

Alte articole interesante:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Wooden Skyscrapers Are On The Rise

Zgârie-norii Din Lemn Sunt În Vogă

The Most Expensive Beers Around The World

Cea Mai Scumpă Bere Din Lume