in

Vandalism Inteligent Din Toată Lumea

Vandalism Inteligent Din Toată Lumea

Vandalism Inteligent Din Toată Lumea
Vandalism Inteligent Din Toată Lumea

Aceste forme inteligente de vandalism sunt exact ceea ce ar trebui să vadă fiecare navetist dimineața în drum spre muncă sau seara, înspre casă. Ar fi interesant dacă în acest interval, operele de artă stradală s-ar schimba. Ar fi poate chiar ideal. Totuși, deși unele forme de graffiti rămân ani întregi înainte ca cineva să vopsească peste acestea, unele țin doar câteva zile sau poate chiar câteva ore.

Din acest motiv ar trebui să surprindem momentul și să încercăm să imortalizăm astfel de opere de artă stradală. Graffiti-ul are un mod unic de comunicare a mesajului. Datorită faptului că în majoritatea cazurilor graffiti-ul este ilegal, conferă un aer revoluționar / împotriva sistemului operei de artă. Din acest motiv oricine cu o minimă percepție asupra a ceea ce se întâmplă astăzi în lume va iubi arta stradală cu un mesaj puternic.

Cu toate că în cazurile de mai jos, opera de artă nu face o declarație politică sau revoluționară, reușește să aducă totuși un zâmbet pe chipurile tuturor care le privesc. Operele de artă au fost create special cu scopul de a lumina ziua oricărui trecător care este preocupat de rutina zilnică. Acest lucru ajută oamenii să găsească fericire în lucrurile mici și chiar dacă o singură persoană a reușit să vadă operele de artă înainte ca acestea să fie sterse sau acoperite, întregul efort al artistului a fost justificat.

Haide să vedem ce au reușit să facă unii dintre cei mai dibaci artiști stradali din lume.

Vandalism Inteligent Din Toată Lumea
Vandalism Inteligent Din Toată Lumea

Alte articole interesante:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Gliding Taxis Will Crisscross The River Seine In Paris

Taxiurile Plutitoare Care Vor Traversa Râurile

zynga-1

12 Dintre Cele Mai Mișto Sedii De Corporații Din Lume