in

Un Polițist Sub Acoperire Care A Mers Prea Departe

Un Polițist Sub Acoperire Care A Mers Prea Departe

A British Undercover Police Officer That Went Too Far
Un Polițist Sub Acoperire Care A Mers Prea Departe – image via metro.co.uk

Robert Carroll a fost un ofițer sub acoperire care s-a alăturat  Greater Manchester Police (GMP), în Marea Britanie, în 2001. În 2006 a fost antrenat ca așa zis „cumpărător de test” iar în 2008 s-a alăturat diviziei Sigma care a fost însărcinată cu identificarea traficanților folosind tactici sub acoperire. A adoptat numele de „Lee Taylor” și a „interpretat” rolul unui drogat astfel încât să atragă traficanți.

Dar la nici un an mai târziu linia dintre Robert Carroll și Lee Taylor a început să dispară, datorită faptului că agentul de poliție începuse să devină într-adevăr dependent de heroină. A fost ulterior eliberat din funcție și pus în legătură cu o asociație non guvernamentală pentru a-l ajuta în lupta cu dependența. I-au fost de asemenea prescrise tratament și terapie specia, iar după o vreme i-a fost alocat un job de birou în cadrul GMP. Cu toate acestea, în 2012, Carroll a câzut din nou victimă heroinei și a reluat legătura cu dealer-ul său, Jermaine White.

Colegii săi au observat că ceva este în neregulă  când au realizat faptul ca acesta se furișa în afara secției de poliție de două ori dimineața. Aceștia nu știau la momentul respectiv că Caroll a plecat să se întâlnească cu White. O descindere la domiciliul lui Carroll câteva zile mai târziu a descoperit un telefon pe care agentul de poliție l-a folosit pentru a-și contacta traficantul de aproximativ 2200 ori în ultimele patru luni. Când au fost făcute descinderi la domiciliul lui Jermaine White, poliția a descoperit echipament de poliție care a fost emis pe numle lui Carroll.

A fost dat afară din poliție și i-a fost dată o sentință de 14 luni la închisoare pentru faptul că a dat unui traficant de droguri echipament de poliție și pentru ca s-a întâlnit cu acesta în mașina poliției. După 4 luni petrecute în închisoare a fost eliberat, dar agentul a dat în judecată GMP-ul, acuzându-i de faptul că în urmă antrenamentelor și instruirii la care a fost supus, i-a fost generată dependența de droguri. Carroll a declarat că împreună cu colegii săi au fost încurajați să inhaleze heroină și să se drogheze. Acesta este supărat și pentru faptul că atunci când a avut cel mai mult nevoie de sprijinul GMP, aceștia l-au dar la o parte.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

South Korean Barista Creates The Most Spectacular Coffee Art

Barmanul Din Coreea De Sud Care A Transformat Cafeaua În Artă