in ,

Trupa Rock De Fete Care Face Sex Cu Spectatorii După Concerte

Trupa Rock De Fete Care Face Sex Cu Spectatorii Dupa Concerte

golden condom 1

La sfârșitul anilor ’90 a existat o trupă britanică numită Rockbitch care interpreta muzică metal / goth progresivă. Faima trupei era redată de lipsa garderobei în timpul spectacolelor, membrele prezentându-se de cele mai multe ori în nud și incorporau acte sexuale și ritualuri păgane în spectacole. Am putea spune că erau pe prima linie a eliberării sexuale sia excesului.

Scopul lor, în afară de a face muzică bună, a fost de a destigmatiza sexualitatea feminină și sexul în sine, iar heavy metal-ul părea că este promotorul perfect pentru a face acest lucru. Pe site-ul lor este postată următoarea întrebare: „Atunci când o femeie nu poate cânta topless la chitară bass în timp ce solista o regulează cu un strap-on, iar un individ de pe scenă îi linge acesteia picioarele fără ca autoritățile să încerce interzicearea accesului persoanelor peste 18 ani-la ce a mai ajuns rebeliunea rock-ului?” Da, și nouă ne-a luat puțin să înțelegem ce se petrecea pe scenă, și se pare că nu este o descriere deloc exagerată a spectacolelor Rockbitch.

2

Ca parte din rutina lor, în timpul spectacolelor aruncau în mulțime un „prezervativ de aur” și persoana care îl prindea (băiat sau fată) era invitat să facă sex cu trupa. Fetele de la Rockbitch au vrut să adauge că, dintre toți cei care au primit prezervativul de Aur, doar bărbații au fost cei care s-au speriat, mulți considerând că a fost doar o glumă. Sexualitatea feminină directă a Rockbitch a fost, și incă mai este, extrem de intimidantă, în special bărbati..

golden-condom

Rockbitch a inclus sexul în spectacolele rock, într-un fel nemaiîntâlnit până la acel moment dar nici după. Ca femei puternice și libere, au politizat sexul. Nu ne surprinde deloc faptul că autoritățile o luau razna când auzeau de concerte Rockbitch. Spectacolele lor au fost interzise în multe locații, iar albumele lor cenzurate în majoritatea țărilor.

rockbitch

 S-au lovit de asemenea de discriminare și sexism peste tot unde au avut concerte. Agenții de promovare refuzau să colaboreze cu impresara lor, inginerii de sunet credeau că fetele nu știu să cânte la instrumente, uneori chiar le sabotau echipamentele, proprietarii de săli de spectacol insistau să predea banii unui bărbat și așa mai departe. Totuși, lucrurile se întâmplau la sfârșitul anilor ’90. Să se fi schimbat ceva până acum?

Puteti viziona un concert intreg si necenzurat al Rockbitch aici.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Dezbrăcați pe Bicicletă

Prințese Disney Pin-Up – Combinația Anilor Copilăriei cu Adolescența