in ,

Tatuaje Ciudate, Erotice Și Minimaliste

Tatuaje Ciudate, Erotice Și Minimaliste

Strange and Erotic Minimalist Tattoos
Tatuaje Ciudate, Erotice Și Minimaliste

Aceste tatuaje ciudate, erotice și minimaliste create de Curt Montgomery sunt atât de unice, încât îți vor stârni pofta de a fi tatuat. Cu toate că sunt realizate din câteva linii, acestea necesită un număr mare de complimente pentru a fi descrise. Aproape că rămânem fără cuvinte pentru a le descrie, din moment ce imaginile, aproape că vorbesc de la sine.

„Curt Montgomery este un artist de tatuaje din Toronto, iar acum lucrează in Holy Noir. A atras foarte multă atenție în cadrul rețelelor sociale, și este simplu de vâzut de ce. Tatuajele sale amuzante, ciudate și cu scene erotice 9de multe ori explicite) cu câteva linii. Unele dintre design-urile prezentate aici sunt produsele unor idei pe care le-au adus clienții săi, iar el a aplicat doar semnătura sa îndrăzneață prin stilul unic pentru a transforma schițele în cerneală pe piele. Indiferent ce desenează, fie că e vorba de un cap care explodează în flori sau o nimfă ce mânuiește cuțitul, totul este creat cu un aer de umor și bucluc – scrie Illusion Magazine despre operele lui Curt.

Tatuaje Ciudate, Erotice Și Minimaliste
Tatuaje Ciudate, Erotice Și Minimaliste

La fel ca orice artist mândru, Curt postează operele sale în mod regulat pe Instagram, iar dacă tatuajele sale ciudate și erotice ți se potrivesc, asigură-te că îl urmărești pe Instagram, chiar aici.

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Smartphones Will Soon Be Able Of Reading Minds

Smartphone-urile Ne Vor Citi Gândurile În Curând

Carponizer, The Sexy Carp Calendar From Germany

Carponizer, Calendar Sexy Cu Crapi Din Germania