in ,

Spală Rufele În Timp Ce Faci Mișcare Cu Bicicleta Eco

Spală Rufele În Timp Ce Faci Mișcare Cu Bicicleta Eco

Bike_5

Treabă, treabă, treabă. Uneori zici că nu se mai termină lista cu toate treburile casnice pe care le ai de făcut, iar după o zi de muncă, parcă nu îți arde de treburi casnice. Studenții din China speră să rezolve această problemă cu ajutorul Biwa (bicicletă mașină de spălat). Astfel, în timp ce îți faci norma de mișcare zilnică pe bicicletă, rezolvi și problema spălării rufelor. Toate astea, în cel mai ecologic mod posibil, fără să folosești curent electric, deoarece spălarea rufelor se face cu energia generată de pedalat.

Bicicleta inovatica, care încă nu a ajuns pe piață, a fost proiectată de studenții de la Universitatea Dalian din China. La acționarea pedalelor este învârtită roata din față care este defapt o cuvă de spălat. Energia produsă în plus față de ceea ce est enecesar pentru spălatul rufelor este folosită pentru a alimenta display-ul bicicletei unde ciclistul este atenționat de progresul ciclului de spălat.

Bike_1

Atunci când copii sau soțul/soția dau dovadă de un exces de energie, o astfel de invenție pare potrivită pentru exploatarea acesteia. Cel mai comun lucru de care se plâng oamenii astăzi este lipsa timpului liber. Invenția de față nu doar ca te ajută să economisești timp, dar te și inspiră prin rezolvarea treburilor casnice în timp ce te menții forma.

Și, pentru studenții și familiile cu bugete reduse, bicicleta poate economisi bani pe termen lung, nemaifiind necesară deplasarea la spălătorii sau consumarea curentului cu utilizarea mașinii de spălat convenționale.

Care e părerea ta? Ți-ai lua o astfel de bicicletă?

(Source)

Bike_2 Bike_4

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Chinezoaicele Trimit Poze Nud Ca Garanții Pentru Împrumuturi

Benzină GRATIS În Rusia Dacă Porți Bikini Și Tocuri