in ,

Samuraiul Care Taie O Minge Ce Zboară cu 160 km/h

Samuraiul Care Taie O Minge Ce Zboară cu 160 km/h
Samuraiul Care Taie O Minge Ce Zboară cu 160 km/h

Samuraiul care taie o minge ce zboară cu 160 km/h a lăsat o lume întreagă cu gura căscată. Acest filmuleț este extraordinar, mai ales dacă te uiți la reacția lui total neimpresionată, ca și cum ar fi făcut ceva normal.

Toți știm disciplina deosebită și setul de aptitudini care fac un samurai să fie excepțional, dar în ziua de astăzi sunt foarte greu de văzut în acțiune. De obicei avem senzația că ar fi o tradiție din trecut, uitată, o legendă. În cazul de față totuși, acest om este un samurai adevărat, aceasta fiind ocupația sa zilnică și o demonstrează prin faptul că taie o minge de baseball ce zboară cu o viteză de 160 km/h, perfect în jumătate, din prima încercare, fără nicio problemă.

Alte articole interesante:

Isao Machii este un samurai profesionist și nu doar că poate tăia mingi de baseball în două, dar poate tăia chiar și săgeți și bile BB (6 mm) exact la fel. Fără niciun stres, doar disciplină și aptitudine. Trebuie totuși să avem în vedere că samuraii se antrenează o viață întreagă, de mici copii, până în ziua în care mor.

Urmărește-i filmulețele de mai jos și lasă-te surprins de puterea și precizia Samuraiului! Cel mai de temut luptător din Asia, sursă nemărginită de povești, legende și mitologie.

S-ar putea să îți placă și:

Ce părere ai despre ceea ce face acest samurai? Așteptăm comentariile tale în secțiunea de discuții de mai jos.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

De Pe Internet: Cele Mai Ciudate Fotografii Din Rusia

Mapparium – Globul Pământesc de Sticlă