in

Rusia Propune o Super Autostradă de la Londra la New York via Moscova

Rusia Propune o Super Autostrada de la  Londra la New York via Moscova
de la londra la new york
Rusia Propune O Super Autostrada de la Londra La New York via Moscova

Rusia Propune o Super Autostradade la  Londra la New York via Moscova, în ceea ce ar fi cel mai mare proiect la nivel mondial de până acum. Nu numai datorita dimensiunii acesteia, cat si în felul său unic de conectare America de Nord cu Asia și Europa.

Imaginați-vă cum conduceti de la New York, tot drumul spre Londra. Cu siguranta ar fi o experienta unica in viata, iar dacă totul merge conform planului, această autostradă care leagă Londra de New York ar putea deveni o realitate în viitorul apropiat.

Propunerea vine din Rusia si se numește Canalul de dezvoltare Trans-eurasica. Este un proiect foarte ambițios lansat de către liderul Căile Ferate Ruse Vladimir Yakunin, un prieten foarte apropiat al președintelui rus, Vladimir Putin.

Ruta Londra-Moscova-New York, va fi construita pentru a include drumurile deja existente, dar va fi nevoie de încă mii de mile de asfalt suplimentar in Rusia. Superautostrada va fi construită alături de caile ferate Trans-siberiene, care este cea mai lunga cale ferata din lume.

În conectarea Eurasiei cu America de Nord, autostrada va trebui să se întinda pe o distanță minimă de 55 de mile între Rusia și Alaska. De asemenea, acesta va trebui să continue prin pustiul izolat înainte de a ajunge la orice oraș.

Circa 520 de mile (837 km) separă cea mai apropiata așezare rusă, și anume Nome, de primul oras important din SUA, care ar fi Fairbanks. Conexiunea va fi făcută prin intermediul rețelei de drumuri deja existente in Canada.

Conducand de la Londra la New York pe super autostrada TEPR, soferii ar strabate 20.776 km pana ar ajunge la destinatie. Strabatand o asemenea distanta, unii soferi ar fi nevoiti inclusiv sa isi faca vreo 2 revizii la masina pana vor ajunge la destinatie. Pare a fi o adevarata aventura si ar fi interesant sa fim martorii constructiei unei asemenea autostrazi.

Prețul estimat al acestui super-proiect este de 3 trilioane de dolari, cu bani provenind din mai multe țări, nu doar Rusia. Este totuși neclar modul în care va fi finanțat acest proiect și când va începe construcția după ce va fi aprobat. Există, de asemenea, planuri de a construi o super-cale ferată de-a lungul întregii autostrazi Londra – New York.

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Cele Mai Periculoase Țări Pentru Turiști

Fotografia Postnatală ce Dezvăluie Frumusețea Haotică a Maternității