in ,

Protestatari Vegani Dezbrăcați Șochează Străzile din Barcelona

Protestatori Vegani Dezbrăcați Șochează Străzile din Barcelona

Naked Vegan Protesters Shock The Streets Of Barcelona
Protestatori Vegani Dezbracati Socheaza Strazile din Barcelona

Protestatori vegani dezbrăcați șochează străzile din Barcelona după ce s-au ambalat în caserole și au pozat ca și „carne de om” însângerată. Ei solicită ca guvernul spaniol să adopte zile ale săptămânii fără consum de carne.

Protestatorii spanioli s-au dezbrăcat în piață Sant Jaume din Barcelona, primul oraș din lume care s-a declarat vegan-friendly. După ce s-au eliberat de haine, cei 20 de activiști ai AnimaNaturalis s-au așezat în interiorul unor caserole pentru carne de dimensiuni umane, au fost mânjiți cu vopsea roșie și a fost trasă o folie de plastic pentru ei astfel încât să semene cu o caserolă de carne în cele mai mici detalii.

Străzile aglomerate ale Barcelonei au văzut astfel o campanie de protest împotriva consumului de carne, de-a dreptul șocantă. Majoritatea oamenilor care au trecut prin zona respectivă s-au oprit și au analizat îndeaproape fenomenul, încercând să înțeleagă ce se întâmplă. Nu îți este dat în fiecare zi să vezi oameni dezbrăcați pe stradă, acoperiți în sânge artificial și ambalați ca o bucată de carne. Este o conștientizare dură a ceea ce suferă animalele în fiecare zi.

Naked Vegan Protesters Shock The Streets Of Barcelona
Protestatori Vegani Dezbracati Socheaza strazile din Barcelona
Naked Vegan Protesters Shock The Streets Of Barcelona
Protestatori Vegani Dezbracati Socheaza Strazile din Barcelona

Cu un protest atât de dramatic, scriind „carne humana” (carne umană) pe ambalaje, cei 20 de protestatari au vrut să reamintească guvernului spaniol că ar trebui să ia atitudine împotriva consumului de carne. „Am dorit să atragem atenția autorităților”, a spus Aida Gascon, director al AnimaNaturalis în Spania.

„Și-au luat angajamentul ca în Martie să se alătura activităților globale, cum ar fi campania lui Paul McCartney: Lunea fără carne dar deocamdată nu au implementat nimic altceva.” a adăugat aceasta.

Naked Vegan Protesters Shock The Streets Of Barcelona
Protestatari Vegani Dezbracati Socheaza Strazile din Barcelona

348AEBED00000578-3605325-image-m-59_14640283504143489EBA000000578-3605325-image-m-43_14640275399063489EBB800000578-3605325-image-m-44_1464027551522

„Încurajăm pe toată lumea să renunțe la carne și să se alăture milioanelor de oameni din lumea întreagă care cred că o zi fără carne poate face o diferență. Pentru animale, pentru planet, sănătatea nostră, renunțați la carne.” spun reprezentanții AnimaNaturalis.

Ce parere ai despre aceste proteste? Ar trebui oamenii sa reactioneze?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

‘Still Not Asking For It” – Campanie Topless Anti Viol

Americanii Au fost Rugați Să Pună Pe Hartă Țările Din Europa, Ce a Ieșit…