in

Preot Catolic Trage Pe Nas Într-o Încăpere cu Obiecte Naziste

Preot Catolic Trage Pe Nas Într-o Încăpere cu Obiecte Naziste

Priest Caught Snorting Cocaine in a Nazi Memorabilia Room
Preot catolice trage pe nas intr-o incapere cu obiecte naziste

 Acest preot trage pe nas într-o încăpere cu obiecte naziste aflată pe pământul bisericii. Oare ce este mai grav? Fie că trăgea cocaină pe nas, sau că e nazist, sau că toate acestea se întâmplau pe terenul bisericii, oricum ai încerca să privești situația, devine din ce în ce mai ciudată.

Vă vom lăsa pe voi să decideți ce este mai ciudat, după ce veți vizualiza filmulețul de mai jos și veți citi scurta declarație. Un preot, niște cocaină și obiecte naziste…zici că-i un început de banc.

Părintele Stephen Crossan a fost filmat în timp ce trăgea cocaină pe nas la o petrecere ce avea loc pe terenul unei biserici Romano-Catolice. Este văzut în timp ce trage pe nas cocaină printr-o bancnotă de 10 lire.

31A6494B00000578-3468542-image-a-10_145670287248631A6495600000578-3468542-image-m-9_1456702863940

Părintele a fost nevoit să recunoască și a menționat că nu are o problemă cu drogurile, ceea ce se vede în filmuleț este o chestiune care s-a întâmplat o singură data. Când a fost întrebat despre obiecte naziste găsite în casă preotului de 37 de ani, acesta a adăugat că este un simplu colecționar de obiecte istorice. Cu toate acestea, preotul și-a păstrat funcția.

Preotul este auzit spunând ‘I shouldn’t’ (tr: nu ar trebui să fac asta) înainte de a trage cocaină pe nas în timp ce se afla pe terenul bisericii. ‘S-a întâmplat o singură data, nu am o problemă cu drogurile!’ Afirmă Părintele Stephen Crossan.

Părintele locuiește pe terenul bisericii Sf Patrick din Banbridge, Irlanda de Nord.

Oamenii care au mai participat la petrecerea respectivă susțin faptul că părintele a băut de asemenea bere și whisky. Participanții spun de asemenea că au fost destul de șocați de toate obiectele naziste găsite în casa respectivă. ‘La un moment dat Stephen și-a pus o bască în cap și a făcut salutul nazist.’ Este șocant, el trebuie să fie un exemplu pentru societate. Nu ar trebui să consume droguri’. Au afirmat participanți la petrecere.

Contactat de către publicația The Sun, preotul a declarat că se luptă cu depresia, iar când a fost filmat era în concediu medical, nu în timpul programului de muncă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Americanii Au fost Rugați Să Pună Pe Hartă Țările Din Europa, Ce a Ieșit…

Secretele Bisericii Catolice: Oseminte Împodobite cu Pietre Prețioase