in ,

Postere Cu Mașini Sovietice Dintre Anii 1950 – 1980

Postere Cu Mașini Sovietice Dintre Anii 1950 – 1980

Postere Cu Mașini Sovietice Dintre Anii 1950 - 1980

Industria auto din epoca Sovietică a fost activă în toată perioada acestui regim. A început cu fabricile masive construite pentru producerea mașinilor și componentelor acestora și prin reorganizarea fabricii AMO din Moscova la sfârșitul anilor 1920 și începutul anilor 1930, continuând până la dizolvarea Uniunii Sovietice din anul 1991.

În timpul acestei perioade de 70 de ani ai Uniunii Sovietice, se produceau între 2.1 și 2.3 milioane mașini anual. URSS era la vremea respectivă al 6-lea producător de automobile din lume. Se afla pe locul 9 ca producător al mașinilor personale, al treilea pentru camioane și utilitare. A dominat producția mondiala de autobuze și alte mijloace de transport public, ocupând locul Întâi în aceasta industrie.

Cu toate că URSS a fost o națiune comunistă, asta nu înseamnă că un strop de strategie capitalistă nu a fost implementată pe alocuri. „Tovarășii” ne-au produs postere din cele mai diverse, atât pentru mașini, cât și despre alte produse sau acțiuni civice. Dar despre acestea, îți vom povesti într-un articol viitor.

Pentru vânzarea mașinilor, au folosit postere și alte reclame similare în vederea creșterii vânzărilor. Le-au folosit pentru aproape 30 de ani, nu mai puțin. Așadar, aceste postere trebuie să fi avut succes pentru a-și justifica prezența. Sau nu? Cel mai bine ar fi să privești tu aceste postere vintage, sovietice și să decizi pentru tine.

După cum vei vedea, nu sunt puține. Ai putea spune că e propagandă faptul că la vremea respectivă erau lăudate ca fiind cele mai bune din lume, însă, până la urmă a fost doar o strategie de marketing în stil sovietic. Așadar, privește posterele de mai jos și spune-ne părerea ta în secțiunea de comentarii!

(Source)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Pantaloni Scurți Și Strâmți – Moda Superbă A Anilor ’70

Cele Mai Sigure Orașe Și Cartiere Din România