in , ,

Pisica Ce Îngrijește Animalele Bolnave și Rănite

catfrompolan4

Faceți cunoștință cu Radamenes, pisica minune din Polonia ce îngrijește animalele bolnave și rănite din orașul Bydgoszcz. Radamenes este o pisică micuță și neagră, foarte simpatică, ce a fost salvată de medicii veterinari atunci când șansele ei de supraviețuire erau aproape de zero.

De atunci, Radamenes a rămas la clinica veterinară cu alte animăluțe bolnave și rănite cărora le-a alinat suferința în perioada de convalescență. Își duce atribuțiile la îndeplinire cuibărindu-se cu pacienții, oferindu-le masaj pe perioada terapiei intensive dar se ocupă și de igiena pacienților, acolo unde este cazul spălându-i pe cei nevoiași cu propria limbuță.

Deși o mică necuvântătoare, Radamenes, pisica minune din Polonia este un adevărat model pentru noi toți, demonstrând încă o data sentimentele și dragostea de care dau dovadă animalele, oferind astfel un adevărat exemplu în ceea ce înseamnă umanitate.

catfrompolan9 catfrompolan8 catfrompolan7 catfrompolan6 catfrompolan5 catfrompolan3 catfrompolan2

 

 

Având o pisică atât de frumoasă și deosebită cum este Radamenes, cabinetul veterinar a devenit în scurt timp o atracție locală, iar locuitorii obișnuiesc să viziteze cabinetul pentru a vedea cum micuța pisică neagră își ajută prietenii să se recupereze.

catfrompolan10

Această pisică extraordinară din Polonia va sta alături de prietenii ei, oricând este nevoie pentru a-i ajuta să se recupereze.

catfrompoland1

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Postere De La Începutul Anilor 1900 Avertizau Bărbații Despre Drepturile Femeilor

Mămici Ce Alăptează În Public Demonstrează Frumusețea Alăptării