in ,

Orășelul Din Italia Unde Vinul Curge Gratis La Cișmea

Orășelul Din Italia Unde Vinul Curge Gratis La Cișmea

Orășelul Din Italia Unde Vinul Curge Gratis La Cișmea
Orășelul Din Italia Unde Vinul Curge Gratis La Cișmea

În orășelul italian Caldari di Ortana vinul curge gratis la cișmea și oricine se poate servi, oricând. Localizat în regiunea Abruzzo, foarte cunoscută pentru vinurile bune și mâncarea excepțională, acest oraș este un loc de refugiu pentru cei care vor să evadeze de stresul cotidian, chiar și pentru puțin timp.

Întreaga regiune Abruzzo este îmbrăcată în viță de vie, fiind astfel o locație ce trebuie vizitată de către călători din lumea întreagă. Nou instalata cișmea cu program nonstop din care curge vin roșu gratis este localizată în mijlocul orașului. Așa cum îți poți imaginea, la auzul știrii, mulțimile au început să curgă precum vinul.

Caldari di Ortana este unul din cele mai populare locuri de popas în drumul de pelerinaj către Cammino di San Tommaso și atrage mii de turiști în fiecare an. Este un loc de pelerinaj sfânt, unde credincioșii pot vedea moaștele sfântului Toma.

an-italian-town-has-installed-a-247-free-red-wine-fountain3-1

Structura cișmelei de vin este proiectată de arhitectul local Rocco Valentini. Italianul a foslosit numai materiale reciclate pentru a crea această instalație excepțională. Vinul roșu curge la o simplă apăsare a butonului. Robinetele sunt instalate peste o chiuvetă din piatră iar întreaga cișmea este în interiorul unui butoi gigant de vin.

Italienii adoră vinul, acesta fiind o parte importantă din cultura lor. Căldări di Ortana nu este nici pe departe primul oraș unde există o cișmea de vin. În orășelul Marino, puteți găsi de asemenea o mică cișmea de vin, însă spre deosebire de cea din Abruzzo, aceasta funcționează numai în perioada festivalului strugurilor.

an-italian-town-has-installed-a-247-free-red-wine-fountain2

Dacă nu v-ați dat seama până acum, cișmeaua cu vin gratuit din Abruzzo nu este destinată bețivilor sau persoanelor gălăgioase și fără bun simț. Da, este posibil să te bucuri de vin gratuit dacă ești un consumator responsabil.

(Source 1, 2)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Cel Mai Înalt Copac Din Lumea Tropicală

Muzeul Cu Fețe De Piatră