in

Orașele De Coastă Vor Fi Inundate de Trei Ori Pe Săptămână

Orașele De Coastă Vor Fi Inundate de Trei Ori Pe Săptămână

Orașele De Coastă Vor Fi Inundate de Trei Ori Pe Săptămână
Orașele De Coastă Vor Fi Inundate de Trei Ori Pe Săptămână – imagine via washingtontimes.com

Orașele de coastă din toată lumea vor avea probleme din ce în ce mai mari cu nivelul oceanelor cu fiecare an ce trece. Noi cercetări ne indică faptul că fluxurile ridicate vor fi o problemă constantă pentru orașele de coastă peste nici 30 de ani. Asta înseamnă că investiția de astăzi într-o locuință cu ieșire pe plajă se va scufunda de 3 ori pe săptămână, și asta înainte să îți termini ratele la Prima Casă. Poate astfel reușești să pui lucrurile într-o perspectivă mai bună având în vedere angajamentul de 30 de ani pe care îl presupun majoritatea creditelor ipotecare.

Această cercetare ne arată faptul că până în 2045, orașele de coastă și zonele adiacente se vor inunda de 3 ori pe săptămână. Asta deoarece nivelul mării are o creștere mai mare în ultima perioadă, în special în zona de coastă a Atlanticului din Statele Unite. Fenomenul este cuplat cu scăderea maselor terestre sub presiunea schimbărilor geologice.

Washington și Annapolis ar putea avea inundații la un nivel de 37 de metri în fiecare an, unele chiar de trei ori pe săptămână, pentru a fi mai exact. Inundații mai mici de atât au loc chiar și în zilele noastre în zonă, unele chiar cu o frecvență lunară, inundații care deja blochează șosele și inundă case. Acest studiu a fost pulicat de PLoS ONE journal.

Coastal Cities Will Be Flooded Three Times A Week By 2045
Orașele De Coastă Vor Fi Inundate de Trei Ori Pe Săptămână – Imagine via Climate Central

(Source)

S-ar putea să îți placă și următoarele articole:

Comments

One Ping

  1. Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Lumini Neon Îmbracă Aleile Din Hong Kong și China

Casa Familiei Flinstone Este De Vânzare