in ,

Modele Playboy Fotografiate După 60 De Ani

 Modele Playboy Fotografiate După 60 De Ani

 Modele Playboy Fotografiate După 60 De Ani
Modele Playboy Fotografiate După 60 De Ani

Aceste modele Playboy au fost fotografiate după 60 de ani de la aparițiile lor în faimoasa revistă. Această serie foto unică este o dovadă vie a faptului că viața merge înainte, indiferent de ceea ce facem sau spunem. Practic ne reamintește că timpul nu așteaptă pe nimeni.

În culmea carierei lor, aceste modele Playboy erau unele dintre cele mai dorite femei din lume. Astăzi, deși în continuare se întorc capete după ele pe stradă, amprenta vârstei nu poate fi ignorată iar atitudinile lor sunt de neiertat. În continuare au încrederea în sine pe care o aveau atunci când au pozat nud cu ani in urma iar pentru aceste femei, faptul că au fost Playmate-ul lunii a avut un impact important în viața lor.

New York Magazine au avut ideea genială de a le aduce din nou împreună pentru o sesiune foto de excepție. Oamenii geniali din spatele acestei inițiative au fost nevoiți să se uite prin arhive și să cerceteze pentru a identifica modelele Playboy care mai sunt încă în viață și ar acceptă invitația pentru a participa la sesiunea foto ‘Now and Then’ (tr: acum și atunci).

Este extraordinar să să vedem aceste femei care în ciuda faptului că au pozat în Playboy, și-au dezvoltat carierele fără să piardă din șarmul unic în toți acești ani.

Dolores Del Monte, Miss March 1954, Vârstă: 82

2

MISS MARCH 1954 Dolores Del Monte

AGE: 82

După PLAYBOY: Relatii Publice

„Am fost model pinup pentru costume de baie din două piese. La o ședința foto pentru un calendar, fotograful mi-a dat un halat și mi-a spus: „După ce te-ai dezbrăcat, te rog să vii afară.” În gândul meu, cine o să vadă pozele, oricum? Văzusem calendare cu femei dezbrăcate doar în service-uri auto. Mai târziu am fost anunțată că vor să folosească o poză de-a mea într-o revistă, dar am crezut că este o altă poză-purtasem un costum de baie care era decupat până sub buric. Sunt foarte mândră de poza respectivă care a ajuns în Playboy. Este atârnata pe perete în casa mea și probabil și în casele altor oameni. Este o fotografie potrivită pentru o încăpere mai intimă, poate nu chiar în camera de zi .” (NY Magazine)

Helena Antonaccio, Miss June 1969, Vârstă: 65

3

Marilyn Cole Lownes, Miss January 1972, Vârstă: 65

4

Janet Lupo, Miss November 1975, Vârstă: 64

5

Laura Aldridge, Miss February 1976, Vârstă: 59

6

Candace Jordan, Miss December 1979, Vârstă: 60

7

Citeste toate interviurile cu fostele modele Playboy in New York Magazine, chiar aici.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

A Mers Toata Ziua Prin Zapada Pentru A Crea Figuri Geometrice Deosebite

Picturi Sau Oameni Adevărați? Reușești Să Le Deosebești?