in ,

Imagini Incredibile Cu Un Urs Ce Fugărește Bicicliști

Imagini Incredibile Cu Un Urs Ce Fugărește Bicicliști

Helmet Cam Footage Shows An Angry Bear Chasing Mountain Bikers
Imagini Incredibile Cu Un Urs Ce Fugărește Bicicliști

Aceste imagini incredibile surprinse de o cameră de acțiune atașată căștii unui biciclist, ne arată un urs nervos care fugărește doi bicicliști, într-un clip video viral ce a luat întreaga lume prin surprindere. Dusan Vinžík împreună cu prietenul său pedalau prin pădurile din Malinô Brdo în Slovacia.

La un moment dat, de nicăieri, un urs nervos iese din tufișuri și începe să alerge după prietenul lui Dusan care cobora dealul direct în fața lui. Dusan a început să țipe cât de tare a putut pentru a-și atenționa prietenul asupra pericolului care se apropia.

Alte Articole interesante:

Ursul nervos i-a luat prietenul în vizor și se repezise direct către acesta. ba mai mult, ursul a ales să o ia pe o scurtătură pentru a tăia calea biciclistului mai repede, dar biciclistul s-a întors și ursul a dispărut în adâncurile codrului.

Prietenul lui Dusan a coborât de pe bicicletă și a început să alerge la deal în sus către prietenul său care filma totul folosind camera de acțiune montată pe cască. Din fericire pentru cei doi, ursul nervos s-a făcut nevăzut. Motivul pentru asta ar putea fi strigătele lui Dusan care au speriat ursul. Indiferent de cauză, un lucru este cert. Cei doi prieteni cu siguranță vor acorda o mult mai mare atenție data următoare când vor pedala prin pădurile slovace.

Alte articole interesante:

(Sursă)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Take A Look Inside The 17.5 Million Dollar Nuclear Bunker

Buncărul Anti Nuclear De Lux. Vezi Cât Costă Și Cum Arată

Wooden Skyscrapers Are On The Rise

Zgârie-norii Din Lemn Sunt În Vogă