in , ,

Cuplul De Pe Instagram Care Este Plătit Cu Peste 8000 Euro Pe Fotografie

Cuplul De Pe Instagram Care Este Plătit Cu Peste 8000 Euro Pe Fotografie

Cuplul De Pe Instagram Care Este Plătit Cu Peste 8000 Euro Pe Fotografie
Cuplul De Pe Instagram Care Este Plătit Cu Peste 8000 Euro Pe Fotografie

Instagram este o unealtă extraordinară, iar cu aceasta, oamenii pot face foarte mulți bani se pare. Iată povestea unui cuplu, Jack Morris, 26 de ani și prietena lui, Lauren Bullen în vârstă de 24 de ani, care călătoresc în jurul lumii împreună și sunt plătiți pentru a face asta. Poate că îți pare a fi o schemă piramidală, dar nu, nu este cazul. Este pur și simplu Instagram.

Din momentul în care s-au cunoscut în Fiji, în anul 2016, cei doi au transformat pasiunea într-un job full time în care călătoresc prin toată lumea și își țin cei 3 milioane de fani la curent cu toate lucrurile pe care le fac. Până astăzi, au vizitat peste 45 de țări și nu s-au oprit. Pentru a face asta, au salarii de peste șase cifre.

Într-un interviu anterior acordat Cosmopolitan, Jack a dezvăluit că cel mai mult cât a fost plătit pentru o singură fotografie a fost puțin peste 8.000 €, iar Lauren a luat aproape 7.000 €. Și, după cum se pare, câștigă mult mai puțin față de cât ar putea.

Secluded beaches becoming a daily thing ⚓︎??

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

“Am fost angajat de o companie producătoare de telefoane la un moment dat, proiect pentru care a trebuit sa ma deplasez 3 zile. Au fost două zile  de filmare, după care a trebuit să postez cinci imagini pe Instagram, pentru care am primit 35.000 $” a declarat Jack pentru revistă.

“Ne-am prezentat chiar și la lucrări unde am cerut căteva mii, iar clienții respectivi ne-au spus că avem prețurile atât de mici…”

In acest blog, Do You Travel, Jack a dezvăluit secretele din spatele unei fotografii superbe. elementul esențial este ora la care sunt realizate fotografiile. După cum se pare, cele mai bune fotografii le realizează imediat după răsărit deoarece locațiile care de regulă sunt aglomerate, la această oră tind să fie mai libere la mai puțin de o oră de la răsărit.

Acesta a subliniat de asemenea că este important să păstrezi o anumită temă în contul de Instagram, astfel, pentru el este important ca fotografiile sale să se potrivească între ele. Din acest motiv el nu folosește filtre sau alte aplicații. Astăzi cuplul de Instagram locuiește în Bali și continuă să facă fotografii pentru conturile lor. Scopul lor este să viziteze o țară care nu are legătură cu munca în fiecare lună.

(Source)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Atracții Turistice Din Fiecare Țară

Picturi Distopice Dintr-o Lume Condusă De Animale