in , , ,

Cum Arată Astăzi Copii Emo Ai Anilor 2000

Cum Arată Astăzi Copii Emo Ai Anilor 2000

Cum Arată Astăzi Copii Emo Ai Anilor 2000
Cum Arată Astăzi Copii Emo Ai Anilor 2000

În cazul în care nu aveai nicio idee unde a dispărut „materia întunecată” de la începutul anilor 2000, iată ceea ce s-a întâmplat cu toți copii emo din generația respectivă. Da, încă mai trăiesc și par că o duc destul de bine, contrar a ceea ce oricine ar fi crezut acum 10 ani.

După ani și ani de dileme în care ne-am întrebat oare ce s-a întâmplat cu această generație pierdută de copii, iată că o minte iluminată s-a decis să afle răspunsul acestei întrebări, unde altundeva decât pe Reddit?

„Generația emo de la începutul anilor 2000, ce mai faceți?” aceasta a fost întrebarea care a declanșat în mințile tuturor amintirile unor decizii mai neinspirate din trecut, iar rezultatele nici că puteau fi mai frumoase.

„Sunt un adult normal acum, lucrez ca trainer pentru o banca, mi-am cumpărat prima proprietate și plătesc rate. Totuși, încă mă mai simt ca un emo mizerabil.”

Cum Arată Astăzi Copii Emo Ai Anilor 2000
Cum Arată Astăzi Copii Emo Ai Anilor 2000

„Sunt un tată iubitor și un soț devotat. Au trecut vremurile părului negru si al altor mizerii. Ce diferență pot face 10 ani.” 

„Stânga: 15 ani. Iar în partea dreapta la vârsta de 25 de ani. Sunt mama celui mai scump copil de 4 ani, sunt căsătorită și sunt managerul unui magazin local de decorațiuni. Mai exact sunt tot ceea ce la 15 ani juram că nu o să fiu. Sunt un adult plictisitor dar cred că sunt mai bine acum decât eram atunci, asta cu siguranță.”

„Alături de prietena mea când ne-am întâlnit pentru prima dată VS acum. Regretabila perioadă emo.”

„Acum am 27 de ani, mi-am întemeiat familia la începutul anului, iar peste 9 zile mă mut într-o casă nouă și studiez pentru a deveni tehnician de laborator. Wohoo!”

„Ia uite la mine cum sunt trist si mizerabil. Am făcut poza asta cu un DSLR. Țineam aparatul departe de fața mea (efort incredibil pentru mâna mea stângă) după care am părut trist și căzut pe gânduri.”

„Am devenit pompier. Dacă aș fi avut un dialog cu mine acum 8 ani și mi-aș fi spus că îmi voi tunde pletele și mă voi alătura pompierilor, nu m-aș fi crezut niciodată”

Postarea originală pe Reddit, chiar aici. Fi sigur că o verifici pentru mai multe povești spectaculare de transformare.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Top 20 Cele Mai Pufoase Pisici De Pe Internet

The Hidden Side Of Women Society Doesn't Want To See

Partea Ascunsă A Femeilor Pe Care Societatea Nu Vrea Să O Vadă