in ,

Coca Cola – Logo-ul Sincer Care Îți Arată Ce Organe Sunt Afectate De Populara Băutură

Coca Cola – Logo-ul Sincer Care Îți Arată Ce Organe Sunt Afectate De Populara Băutură

Coca Cola - Logo-ul Sincer Care Îți Arată Ce Organe Sunt Afectate De Populara Băutură
Coca Cola – Logo-ul Sincer Care Îți Arată Ce Organe Sunt Afectate De Populara Băutură

Cu toții bem, cel puțin ocazional o cola rece. Cu lămâie sau fără, efectele nefaste ale acestei băuturi asupra organismului nostru rămân, oricât ne mințim că „odată nu strică”. Fabio Pantoja, un designer din Nicaragua, este total dependent de Coca Cola. Conștient de felul în care băutura poate să îi afecteze sănătatea, Pantoja s-a deci s-a redeseneze logo-ul deja cunoscut în toată lumea, astfel încât acesta să exprime efectele sale asupra sănătății. Pentru asta, a transformat literele din logo în organele care sunt afectate de consumul de Coca Cola.

“Mai mult decât un critic pentru Coca Cola, sunt cel mai mare critic al meu iar aceste desene sper că mă vor ajuta să ma opresc din consumul acestei otrăvi o dată pentru totdeauna!” scrie designerul pe pagina sa de Behance . Aici, poti verifica cercetarea pe care Pantoja a făcut-o pentru proiectarea logo-ului „Descoperă adevărul”, împreună cu multe alte creații ale sale.

Este atât de nesănătos pentru corp încât unii consideră băutura chiar toxică. Este adevărat că nu te ucide pe loc, dar consumă suficient suc și vei începe să îi simți efectele. Oamenii din India spre exemplu au recurs la utilizarea Coca Cola pe post de insecticid. Este mai ieftin și face treaba de minune. Așadar, asta poate te face să te gândești de două ori înainte sa consumi întunecata băutură.

(Source)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Researchers At Harvard Will Begin To Geoengineer The Atmosphere

Cercetătorii De la Harvard Vor Să Modifice Atmosfera

Tesla Va Lansa Cel Mai Mare Program De Stocare Al Energiei Din Lume