in ,

Clădirea Emoji Din Olanda

Clădirea Emoji Din Olanda

This Is The Emoji Building From The Netherlands
Clădirea Emoji Din Olanda

Emoji, deși unii dintre noi sunt mai mult sau mai puțin de acord, sunt oarecum reprezentative pentru vremurile pe care le trăim. Precum constructorii de pe timpuri care împodobeau clădirile cu tott felul de simboluri ce erau parte din societate la vremea respectivă, la fel fac unii și în zilele noastre. Dar în loc de zei, zeițe blazoane ale familiei sau alte ființe mitologice, un birou de arhitectură Olandez, cu numele de  Attika Architekten a ales ca emoji-urile să ne reprezinte. O alegere interesantă pentru a fi descoperită de viitorii arheologi, nu?

Clădirea este localizată în Amersfoort, Olanda și cu toate că pare destul de normală la prima vedere, are aproximativ 22 de emoji-uri din beton pe ea. Changiz Tehrani este arhitectul șef responsabil cu proiectul. El a declarat într-un interviu că emoji-urile derivate din WhatsApp care sunt folosite aici sunt echivalentul altor forme clasice de arhitectură și au doar scopul de a reprezenta modernismul.

Și, fie că îți vine să crezi sau nu, emoi evoluează împreuna cu a noastră cultură chiar în timp ce tu citești aceste rânduri. Cu toate că au fost inventate de către Japonezi în anii 1990, s-au schimbat continuu și au evoluat de-a lungul anilor. Chiar și acum, baza de date Whatsapp se extinde pentru a cuprinde lucruri cum ar fi steagul Scoțian, o persoană care alăptează un copil și o femeie care poarte hijab, printre altele. Acestea sunt toate probleme care au fost în lumina reflectoarelor în ultima perioadă. Deci da, emoji sunt cele mai reprezentative simboluri pe care le avem, fiind ceva la care putem sa ne raportăm, fără a aparține unei anumite culturi.

Doar 22 dintre simboluri au ajuns pe clădire, și nu, răhățelul nu este unul dintre acestea. Dar chiar și asa, clădirea este destul de reprezentativă.

(Source)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Carponizer, The Sexy Carp Calendar From Germany

Carponizer, Calendar Sexy Cu Crapi Din Germania

IKEA Had A Great Reaction After This Other $2,145 Handbag Came Out

IKEA A Avut Reacția Perfectă La Apariția Acestei Genți De Peste 2.000 $