in ,

Cele Mai Sigure Orașe Și Cartiere Din România

Cele Mai Sigure Orașe Și Cartiere Din România

Cei de la Storia au realizat un studiu în perioada Noiembrie 2016 – Ianuarie 2017, parte a unei cercetări mult mai ample ce se va derula pe întreaga perioadă a anului 2017. Studiul s-a desfășurat pe platforma OLX, unde peste 93.000 de utilizatori au evaluat orașele și cartierele în care locuiesc.

Au fost avute în vedere criterii cum ar fi costul general al vieții, accesul la servicii de sănătate, curățenia publică, spațiile verzi, calitatea mediului înconjurător, transportul public sau accesul la educație.

Bazându-se pe feedbackul primit de la respondenți, cei de la Storia au elaborat o ilustrație numită „INFOGRAFIC – Orașe și cartiere din România”. În cadrul acestei ilustrații se pot observa atât regiunile marcate în funcție de siguranță, dar și o marcare mai detaliată, la nivel de orașe și cartiere.

Conform rezultatelor obținute până acum, cel mai sigur oraș a rezultat ca fiind Oradea, urmat îndeaproape de Brașov, și Cluj-Napoca. Bucureștiul se află pe locul 9 în acest top, însă contrar așteptărilor, cartierul Ferentari nu a reieșit ca fiind cel mai periculos din țară, fruntaș al acestui top fiind cartierul Icani din Suceava, clasat ca cel mai nesigur cartier din România.

Ce părere ai despre rezultatele cercetării? Spune-ne punctul tău de vedere în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cele Mai Sigure Orașe Și Cartiere Din România
Cele Mai Sigure Orașe Și Cartiere Din România

sursă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Postere Cu Mașini Sovietice Dintre Anii 1950 – 1980

Fotografii Vintage Cu Stewardese Din Anii 1960