in ,

Cel Mai Puternic Biciclist Din Lume Ridică Pur Și Simplu Mașinile Care Blochează Pista De Biciclete

Cel mai puternic biciclist din lume ridica pur si simplu masinile care blocheaza pista de biciclete
Cel mai puternic biciclist din lume ridica pur si simplu masinile care blocheaza pista de biciclete

 Cel mai puternic biciclist din lume ridică pur și simplu mașinile care blochează pista de biciclete, devenind astfel un soi de erou al lumii moderne.

Uneori pare să fie mai eficient să îți rezolvi singur problemele și acesta este cu siguranță unul din acele cazuri. Filmulețul ce îl ilustrează pe cel mai puternic biciclist din lume cum ridică pur și simplu mașina care îi blochează pista de biciclete este spectaculos.

Astfel de gesturi nu ar trebui să aibă loc (deși uneori sunt bine-venite și apreciate) dacă autoritățile locale ar acorda mai multă importanță cetățenilor bicicliști (mai ales dacă vreodată îl întâlnesc pe cel mai puternic biciclist din lume).

Un șofer iresponsabil (așa cum mulți sunt) a blocat pista de biciclete din orașul Sao Paulo din Brazilia, iar unul dintre cei mai puternici bicicliști din lume s-a decis să ridice mașina și să o mute din calea sa, toate acestea prin forța propriilor mușchi.

Mașina care blocase pista de biciclete era un Fiat Uno 110, cu o greutate cuprinsă între 711 kg și 910 kg, dar când este vorba despre dreptate în stradă, mărimea nu prea mai contează. Acest biciclist a făcut ceva extraordinar prin faptul că a mutat mașina din drum și merită admirația celor pe care i-a ajutat.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Polii Inaccesibilității – Locurile În Care Este Cel Mai Greu De Ajuns Din Lume

Tipul Ăsta Își Duce Câinele În Tot Felul De Aventuri Pentru Că Urăște Să Vadă Câinii Închiși