in ,

Cea Mai Veche Fotografie A Parisului Este Și Prima Fotografie Cu Oameni

Cea Mai Veche Fotografie A Parisului Este Și Prima Fotografie Cu Oameni

Cea Mai Veche Fotografie A Parisului Este Și Cea Mai Veche Fotografie Din Lume

Cea mai veche fotografie a Parisului este de asemenea prima fotografie din lume în care apar oameni. Această fotografie a fost făcută de către Louis Daguerre, inventatorul daghereotipiei.

Tehnicile sale fotografice au fost cele mai comune tehnici folosite în secolul 19, așadar este potrivit că Louis Daguaerre să dețină recordul pentru cea mai veche fotografie a Parisului, precum și cea mai veche fotografie din lume ce conține oameni.

Fotografia a fost realizată la Place de la République, în Paris. Louis Daguerre compoziția imaginii este redată de perspectiva înspre sud, către Boulevard du Temple. Date fiind detaliile arhitecturale unice ale Parisului, fotografia ne face să vedem foarte ușor că orașul la care privim este capitala Franței.

Această fotografie unică și reprezentativă a fost făcută în 1838 și ne oferă perspectiva unui călător în timp asupra Parisului acum aproape 180 de ani. Suntem foarte siguri că Louis Daguerre intenționa să fotografieze doar străzile Parisului, dar din greșeală a surprins și două persoane în cadru.

Dacă te întrebi de ce erau numai doi oameni pe stradă și nu se observă și alți oameni sau căruțe, răspunsul este simplu. Fotografiile de atunci erau făcute cu un timp de expunere de 10 minute, care era minimul necesar pentru a face o poză cu tehnologiile de atunci.

Acesta este motivul pentru care cele două persoane ce apar în cea mai veche fotografie a Parisului sunt un lustruitor de pantofi și clientul său, care au stat în același loc mai mult de 10 minute, rezervându-și astfel un loc în istorie ca fiind primii oameni fotografiați vreodată.

(Source)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Cum Ar Arăta Lumea Dacă S-ar Topi Toată Gheața

Nebunia Cărților De Colorat Pentru Adulți Duce La Epuizarea Stocurilor De Creioane Colorate