in

Cea Mai Sexy Femeie În 2015 – Emilia Clarke

Cea Mai Sexy Femeie În 2015 - Emilia Clarke
Cea Mai Sexy Femeie În 2015 – Emilia Clarke

 

Fie că vă vine să credeți, fie că nu, în anul 2015 Emilia Clarke, zisă și Khaleesi sau Daenerys Targaryen sau Mama Dragonilor din popularul serial Game of Thrones a fost votată ca cea mai sexy femeie în viață din 2015 de către revista Esquire. Anunțul a fost făcut în Octombrie 2015 și a urmat unui alt succes al Emiliei, fiind numită Femeia Anului de către GQ în Septembrie, același an.

Fiind cea mai sexy femeie din lume în anul 2015 nu a fost o surpriză foarte mare, deoarece Daenerys Targaryen este cea mai recunoscută figură de la TV în momentul de față. Chiar și așa, competitoarele ei au fost de temut, fiind vorba atât de actrițe din Game Of Thrones dar și din alte seriale populare.

Câștigătoarele precedente ale titlului sunt: Penelope Cruz în 2014, Scarlett Johansson 2013, Mila Kunis 2012 și Rihanna în 2011.

Lisa Hintelmann, directorul proiectelor editoriale la Esquire, a dezvăluit de ce Emilia Clarke a fost prima alegere pentru titlu: „Emilia Clarke este de neuitat în Game of Thrones și a fost prima alegere a echipei Esquire, a prietenilor și a familiilor noastre” le-a spus Hintelmann celor de la Associated Press, adăugând că starleta întruchipează totul, de la inteligență la frumusețe sau ceea ce Esquire numește „echilibrul adorabil al Emiliei Clarke”.

 

emilia clarke 2

emilia clarke 3

emilia clarke 4

emilia clarke 5

emilia clarke 6

#lol A photo posted by @emilia_clarke on

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Artistul Rus Care Creează Desene Controversate Pline De Mesaje Ascunse

Monede Antice Romane Au Fost Descoperite In Japonia