in ,

Cea Mai Scumpă Bere Din Lume

Cea Mai Scumpă Bere Din Lume

The Most Expensive Beers Around The World
Cele Mai Scumpe Beri Din Lumed

Dacă te gândeai să bei o bere, asigură-te că verifici în primul rând care sunt cele mai scumpe beri din lume, toate puse la un loc în acest top realizat de Deutsche Bank. Berea este minunată, dar uneori poate fi puțin prea scumpă. Nu spun că nu ar trebui să bei o bere, dar, dacă vrei să te încadrezi într-un buget, aici sunt locurile pe care ar trebui să le eviți.

În timp ce colecta informații despre prețuri pentru o gamă variată de servicii pentru a fi prezentate unor clienți, Deutsche Bank a reușit să obțină și cele mai mari prețuri pentru bere, din toata lumea. Aceste prețuri se referă la cât costa o bere de 500ml sau o halbă.

Analiza condusă de Deutsche Bank a fost făcută pe barurile de cartier din zonele în care locuiesc imigranți din orașe. Prețurile sunt valabile pentru anul 2017, iar la fel ca berea, rezultatele sunt proaspete și răcoritoare.

Fără a fi o surpriză pentru băutorii de bere Europeni, Praga are cele mai ieftine beri, cu un preț mediu de 1.3$ per halbă sau bere la 500 ml. Locul doi este ocupat de Johannesburg în Africa de Sud cu un preț de 1.7$ per bere, în timp ce locul 3 din top este ocupat de Lisabona, capitala Portugaliei cu un preț mediu de 1.7$ pe o bere.

While these prices may seem fairly cheap to most travelers, there are also cities on the other side of the top which will kind of make you think twice about having that second or third beer one normally has when having a good time.

Unul dintre orașele pe care trebuie să le eviți ca băutor de bere este Oslo, în Norvegia, care ocupă locul de cel mai scump oraș din punct de vedere al berii, prețul mediu pentru o halbă fiind aici de 9.9$. Singapore urmează topul cu un preț de 9$, urmat de Hong Kong cu un preț de 7.7$ per bere.

New York-ul ocupă locul celui mai sump oraș din SUA pentru a bea bere, aceasta având un preț de 7.4$.

(Sursă)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Volkswagen Expects To Be The World Leader In Electric Cars by 2025

Volkswagen Estimează Că Va Fi Cel Mai Mare Producător De Mașini Electrice În 2025

South Korean Barista Creates The Most Spectacular Coffee Art

Barmanul Din Coreea De Sud Care A Transformat Cafeaua În Artă