in , ,

A Primit Amendă Pentru Că Nu Se Deplasa Pe Pista Pentru Biciclete

bikelane1

Casey Neistat a primit amenda pentru ca nu se deplasa pe pista pentru biciclete și apoi s-a filmat in timp ce se izbea de lucruri care blocau pista pentru biciclete, ca răspuns la polițistul care l-a amendat.

Acesta este încă o lovitura de geniu din partea lui Casey Neistat, un filmulet clasic dar popular, care arată cât de des sunt ocupate pistele de biciclete cu lucruri care nu ar trebui să fie acolo.

Atunci când a fost oprit de poliție pentru că el se deplasa cu bicicleta in afara benzii special destinate in acest sens, Casey a încercat să explice că existau mașini parcate acolo și nu avea loc sa pedaleze pe banda respectiva.

 

bikelane

Polițistul insa nu a fost impresionat si l-a amendat cu 50 de dolari, spunându-i că, indiferent de ce, el ar trebui să se deplaseze întotdeauna cu bicicleta numai în interiorul pistei pentru biciclete. Asta a fost tot ce a avut nevoie Casey Neistat pentru a crea un filmulet despre ciclism care a devenit viral in scurt timp.

El a început să se filmeze în timp ce se izbea cu bicicleta în toate lucrurile ce erau pe pista pentru biciclete. Depinde de la toti cicliștii din lume să se emancipeze si sa împărtășeasca mesajul mai departe, pentru a opri abuzurile poliției și pentru a preveni șoferii sa mai blocheze aiurea pista pentru biciclete.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Norvegia Are 68 De Lupi În Sălbăticie Și Plănuiește Să Ucidă 47

10 Costume Tradiționale Remarcabile Din Întreaga Lume