in , , ,

Casele Din Cioturi De Copac Din Nord Vestul Pacificului

Casele Din Cioturi De Copac Din Nord Vestul Pacificului

Casele Din Cioturi De Copac Din Nord Vestul Pacificului
Casele Din Cioturi De Copac Din Nord Vestul Pacificului

Casele în trunchi de copac sunt o parte din moștenirea naționala Americană. Secolul 19 a adus o mulțime de coloniști în Nord Vestul Pacificului. Dar călătoria aici, împreună cu descoperirile făcute nu au fost la fel de pitorești precum aceștia au sperat. Pe lângă multele pericole ale sălbăticiei pe care au trebuit să le înfrunte, companiile de exploatare a lemnului nu și-au ușurat existența. De fapt acești noi coloniști au fost nevoiți să lupte pentru fiecare ciot de lemn pe care îl găseau pentru a-și construi casele, hambarele și alte construcții care le erau necesare.

Și mai des ca niciodată acești noi coloniști erau nevoiți să se descurce cu resturile pe care cherestegii nu le considerau valoroase, cioturile de copac. Astfel au luat naștere aceste case din cioturi. unele din aceste case erau înalte de până la 3 metri iar noii coloniști au fost nevoiți să se adapteze la ele.

Cu majoritatea pădurilor seculare acum tăiate, coloniștii aveau foarte mult pământ la dispoziție, numai bun pentru cultivat. Dar, bineînțeles că lucrurile nu sunt întotdeauna așa de simple precum par. Pe lângă casele din cioturi, fermierii erau nevoiți să scoată restul cioturilor din rădăcini sau să le incendieze. Aceasta era singura modalitate prin care puteau elibera pământul pentru a-l putea ulterior pregăti pentru cultivare.

Dar, în loc sa folosească o astfel de abordare, oamenii au decis să folosească majoritatea acestor cioturi și să le transforme în orice le era necesar. Țineau inclusiv animalele în acestea, la siguranță de urși și alți prăduitori, transformând cioturile în cotețe. Desigur că aceste locuințe în cioturi erau temporare și avea rolul de a proteja împotriva intemperiilor și prădătorilor. Curând, coloniștii au început să construiască  case normale, iar cioturile le-au folosit fie ca adăpost pentru animale fie ca șoproane.

(Source)

Iată și alte articole care s-ar putea să îți placă:

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Boli Mentale Reprezentate Prin Arhitectură

Poziții Yoga Cu Marilyn Monroe În 1948