in ,

Casca Pliabilă Pentru Bicicletă, Ușor De Transportat Și Cu Aspect Mișto

Casca Pliabilă Pentru Bicicletă, Ușor De Transportat Și Cu Aspect Mișto

70afad00d0e525356a3299fc4a95f93d_original

Siguranța și moda sunt două caracteristici care de regulă nu se potrivesc foarte bine împreună. Cu toate acestea, Sujene Kong și Christian Von Heifner din Manhattan intenționează să schimbe asta, cu FEND. FEND este o cască pliabilă pentru bicicletă, proiectată în mod special pentru cei ce locuiesc în orașe, Când este împachetată, aceasta utilizează numai o treime din dimensiune și poate fi pusă într-o geantă pe durata în care nu este folosită, conform campaniei de pe Kickstarter.

Ideea pentru proiect a apărut accidental. Într-o bună zi, Kong și Heifner pedalau prin oraș când Heifner a fost lovit de o mașină. Întâmplarea i-a trezit la realitate pe amândoi, realizând că o cască de protecție este esențială siguranței, însă mulți bicicliști nu le poartă datorită dimensiunilor ce fac căștile pentru bicicliști să fie dificil de transportat după ce nu mai este necesară deplasarea cu bicicleta.

19394e47e30ffc0d731c06c2230003e2_original

Atât Kong cât și Heifner au peste 20 de ani experiență în dezvoltarea de produse, proiectare dar și vânzări retail. Împreună au venit cu ideea pentru FEND ceva care amândurora le-ar plăcea să poarte.

FEND acoperă necesitățile de siguranță atât pentru SUA cât și pentru Europa. Încadrându-se bu brio în standardele de siguranță pentru bicicliști. Cască pliabilă pentru bicicletă are în componență un strat rezistent la impact cu structură de nervuri. Sistemul articulat permite căștii să fie pliată ajungând până la o treime din dimensiune și poate fi redeschisă și purtată oricând este nevoie.

fend_helmet7

FEND va fi lansată pe piață în primăvara anului 2017. Pentru mai multe detalii despre FEND și posibilitatea precomenzii, vizitați site-ul lor.

fend_helmet2

fend_helmet1 fend_helmet3 home-left-right-1-image home-left-right-2-image product-details-slideshow-image-3

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Mașinile Interzise Pentru O Zi În Paris

Europa Stereotipizată Prin 24 De Hărți Amuzante