in ,

Casa Familiei Flinstone Este De Vânzare

Yabadabadoooo

Casa Familiei Flinstone Este De Vânzare

Casa Familiei Flinstone Este De Vânzare
Casa Familiei Flinstone Este De Vânzare

Dacă ești în căutarea casei preferate din copilărie, ai noroc, pentru că este scoasă la vânzare casa Familiei Flintstone. Pentru un preț corect de doar 3.250.000 $. Ești interesat de aceasta ocazie, aproape unică în viață? Dacă nu, atunci măcar trimite articolul prietenilor tăi bogați, poate-poate te vor chema și pe tine în vizită, să vă salutați cu Yaba-daba-doooo.

Lăsând gluma la o parte, casa este localizata în Malibu, California (USA), așadar fericitul cumpărător nu se va bucura doar de avantajele unei case preistorice, dar va avea parte și de multe ore de soare în fiecare zi. Cu siguranță te întrebai, dar nu, Dino nu este inclus în prețul casei. Dar, dacă tot ai 3 milioane de parai de dat pe casa asta, îți poți rupe de la gură și pentru un ciobănesc mioritic. Păi da…

Și dacă tot te-ai mutat în casă nouă, ce-ar fi să îți schimbi numele în Fred sau Wilma (merge și Uilma), oferind partenerului sau partenerei surpriza vieții, mutându-vă într-o casă specială. Cu siguranță se vor îndrăgosti de această casă, dar cel mai sigur vor aprecia efortul de 3,25 mil $ pe care l-ai făcut.

Casa Familiei Flinstone Este De Vânzare
Casa Familiei Flinstone Este De Vânzare

Pe lângă factorul de celebritate bazat pe „The Flinstones”, proprietarul original al acestei case, a fost un faimos prezentator TV  în SUA, pe numele său Dick Clark. El a fost gazdda emisiunii TV American BandStand din 1957 până în 1987 si a fost de asemenea prezentatorul emisiunii concurs Pyramid and Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve, care a fost difuzată chiar și în faimoasa piață Times Square’s din New York în noaptea de revelion.

Tot nu ești convins(ă)? OK, te vom lăsa să admiri designul interior al acestei case unicat. Hai să lăsăm detaliile atent puse la punct să te vrăjească.

S-ar putea să îți placă și:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Orașele De Coastă Vor Fi Inundate de Trei Ori Pe Săptămână

Orașul Din Europa Care Va Transforma O Zona Industrială În Pădure Verticală