in ,

Buncărul Anti Nuclear De Lux. Vezi Cât Costă Și Cum Arată

Buncărul Anti Nuclear De Lux. Vezi Cât Costă Și Cum Arată

Take A Look Inside The 17.5 Million Dollar Nuclear Bunker
Buncărul Anti Nuclear De Lux. Vezi Cât Costă Și Cum Arată

În timp ce bula imobiliară din 2008 a contribuit la situația tensionată care este la momentul actual în lume, a reușit totuși să creeze o piață pentru buncărele anti nucleare. Și aia e. În timp ce Statele Unite și Coreea de Nord au momentan ambele lideri, să le spunem cu convingeri puternice, pare că buncărele ani nucleare nu sunt o ideea chiar atât de rea. Nu?

Trebuie să reținem totuși că, spre deosebire de o casă obișnuită, un buncăr anti nuclear este o soluție permanentă. Asta înseamnă că o dată ce ești nevoit să te muți în el, nu mai ieși la plimbare, la servici, la cinema, la mall, la mare, în pădure, ș.a.m.d. De fapt, lucrurile care se află între pereți vor deveni universul tău. Așadar, atunci când alegi un buncăr, asigură-te că ceea ce este în interiorul său este ceva de care te vei bucura pentru tot restul vieții. A! Și trebuie să ai în vedere că poate rezista unei explozii de 20 de kilotone, ceea ce constituie un avantaj.

Ei bine, cu toate aceste în minte, iată o opțiune cu care îți poți spăla ochii. Localizat la aproximativ 12 metri sub pământ, acest buncăr de 17.5 milioane dolari merită fiecare bănuț. Pe lângă faptul că scopul său este de a-ți salva viața, lucru pe care este mai greu de pus un preț, buncăr-ul are o suprafață de 1300 metri pătrați. Are pereți groși de 1 metru, sistem de ventilație a aerului, o cameră de asistență medicală, dușuri pentru decontaminare și un sistem de supraveghere CCTV în valoare de 100.000 $. Ce ți-ai putea dori mai mult de atât?

Construcția originală datează din 1969 și a fost complet renovată în 2012. Este alcătuită din patru apartamente spațioase, fiecare din acestea are o bucătărie, o zonă de luat masa, două dormitoare, o cameră de zi și o baie. Așadar, oricine va ajunge să locuiască în acest loc, ar trebui să își aleagă vecinii cu atenție, deoarece atunci când va veni momentul, niciunul nu se va putea muta prea curând.

(Source)

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Stunning Satellite Maps Show Where & How Night Lights Changed Across The World

Harta Din Satelit Care Arată Unde Și Cum Se Schimbă Iluminatul În Lume

Helmet Cam Footage Shows An Angry Bear Chasing Mountain Bikers

Imagini Incredibile Cu Un Urs Ce Fugărește Bicicliști