in , ,

Bonnie Și Clyde – Fotografii Rare Ale Faimosului Cuplu

Bonnie Și Clyde – Fotografii Rare Ale Faimosului Cuplu

Bonnie Și Clyde - Fotografii Rare Ale Faimosului Cuplu
Bonnie Și Clyde – Fotografii Rare Ale Faimosului Cuplu

Nu există negare asupra faptului ca poveștile despre crima organizată au un aer romantic. Iar dacă există un cuplu care să fie de vină pentru această situație, cu siguranță vorbim despre Bonnie si Clyde. Cei doi sunt probabil cei mai romantici criminali din istorie. Dar poveștile romantice sunt doar atât, povești. Cele mai mari romanțe s-au bazat pe moartea prematură întâlnită de acest cuplu. Spre exemplu, Romeo și Julieta nu ar fi fost cea mai romantică poveste dacă cei doi ar fi trăit. Tragedia și moartea sunt ceea ce fac această poveste să fie extraordinară. similară este povestea de dragoste a filmului Titanic. Care crez că ar mai fi fost farmecul acesteia dacă Jack ar fi trăit?

Ei bine, același lucru este valabil și pentru Bonnie și Clyde. Nu pentru a vă dezumfla entuziasmul, dar povestea lor de dragoste și faptele lor nu au fost atât de glorioase sau nobile, sau chiar romantice, cum credem majoritatea. Avem tendința de a trage astfel de concluzii bazându-ne pe foarte puțină informație pe care o avem.

Bonnie Parker și Clyde Barrow au fost doi tineri din Texas care au deveni celebri după seria lor de spargeri ale băncilor de la începutul anilor 1930. Aceasta a fost o vreme în timpul Marii Crize Economice din Statele Unite. Imaginea lor a fost interpretată ca un fel de răspuns al acelei perioade de incertitudine unde Bonnie a adoptat o atitudine de tipul „cui îi pasă?”, fumând țigări și lăudându-se cu mitraliera automată, o viață prea scurtă pentru a nu fi trăită rapid.

Dar, la fel cum am spus la început, povestea lor adevărată nu este atât de nobilă precum a fost ilustrată de conștiința comună. Deși au fost de multe ori prezentați ca genii ale spargerii băncilor, acțiunile lor erau de multe ori lipsite de tact, la limita competenței, cu scăpări de ultim moment, fiind vorba despre tâlhării, sau chiar omoruri. cu primele fotografii ale lor atunci când au fost descoperiți de poliție, mitul a luat naștere. Moartea lor a avut loc în timpul unei ambuscade a poliției, fapt ce i-a transformat pe Bonnie și Clyde în legenda care au devenit ulterior.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Nimeni Nu Poate Explica Aceste Fotografii Incredibil De Ciudate

Emoji Vibrators Are Finally Here!

Nou Pe Piată: Vibratoarele Emoji