in , ,

Bile De Apă Comestibile Care Vor Elimina Sticlele De Plastic

Bile De Apă Comestibile Care Vor Elimina Sticlele De Plastic

Bile De Apă Comestibile Care Vor Elimina Sticlele De Plastic
Bile De Apă Comestibile Care Vor Elimina Sticlele De Plastic

Aceste bile de apă comestibile sunt invenția care are ca scop eliminarea sticlelor de plastic. Este o soluție ecologică pentru a combate poluarea cu plastic, una dintre cele mai grave forme de poluare a vremurilor pe care le trăim. Poluarea cu plastic ar trebui redusă drastic, iar cea mai bună metodă este eliminarea uneia din principalele cauze ale poluării cu plastic.

Aceste „sticle” de apă comestibile plănuiesc să înlocuiască milioane de sticle de plastic care sunt aruncate în fiecare an. Până acum, producătorul a reușit să strângă 630,000 dolari într-o campanie de crowdfunding. Unica și inovativa ‘sticlă de apă’ este numită ‘Ooho!’ și este realizată dintr-o membrană naturală biodegradabilă. Sticla poate fi înghițită întreagă și va oferi aceeași senzație ca și băutul apei.

Edible Water Balls Could Put an End to Plastic Bottles
Edible Water Balls Could Put an End to Plastic Bottles

Membrana Ohoo! este făcută dintr-un extrsact de alge fără gust, dar aromele pot fi adăugate în apă, în funcție de preferințe. Skipping Rocks Lab este compania producătoare care a fost fondată de către 3 studenți la design din Londra, concentrați sa dezvolte o întregă serie de proiecte și produse sustenabile.

Alte articole interesante:

Compania are în plan un an de teste pentru produsul lor, astfel încât să determine dacă Ohoo va fi sau nu adoptat de către public. Bilele de apă comestibile vor fi livrate la evenimente majore cum ar fi maratonul sau festivaluri muzicale și are șanse reale de a deveni o senzație, în special având în vedere că producția are costuri mai mici decât varianta sticlelor de plastic.

Looks like we buzzed overnight!

A post shared by Ooho! (@oohowater) onAceste bile sunt create dintr-un bloc de gheață care este scufundat în acid clorhidric și soluție de alge maro, astfel formându-se membrana biodegradabilă din jurul acesteia. Stratul exterior poate fi cojit, pentru a menține bila comestibilă curată.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Russian Family Lived In Siberian Wilderness, Completely Oblivious of WWII

Familia Izolată Care Nu A Știut De Existența Celui De-al Doilea Război Mondial

Cuba's Condom Wine Is Surprisingly Good And Fruity

Vinul Cubanez În Prezervativ Are Un Gust Suprinzător