in

Bicicleta Care Nu Poate Fi Furată

 Bicicleta Care Nu Poate Fi Furată
Bicicleta Care Nu Poate Fi Furată

Grijile o să îți dispară atunci când îți parchezi această bicicletă care nu poate fi furată.

Poți să uiți de sistemele antifurt de titan cu cele mai sofisticate încuietori și mitul cu legatul bicicletei de copaci, stâlpi sau monumente. Bicicleta asta are cel mai deștept sistem antifurt, fiind în sinea ei un antifurt. Îți explic imediat.

Inventată în Chile, poartă numele de Yerka. Ceea ce o face de nefurat este faptul că dacă cineva își dorește într-adevăr să o șterpelească, va trebui să taie bicicleta în sine, astfel, pentru un potențial hoț, o bicicletă tăiată în două devine neinteresantă. E ca și cum ai fura jumătate de mașină tăiată cu flexul.

Bicicleta Care Nu Poate Fi Furată
Bicicleta Care Nu Poate Fi Furată

Cristóbal Cabello, Juan José Monsalve, si Andrés Roi Eggers sunt geniile care au conceput această bicicletă ce nu poate fi furată și care costă doar 500$. Ar putea fi unul din cele mai importante lucruri care se întâmplă pe piața de biciclete de la renașterea Pegas încoace. Este foarte posibil ca atunci când bicicleta va ajunge pe piață să fie modelul cu cel mai scăzut număr de furturi înregistrat.

„Planul nostru este ca în următorii 4 ani să vindem un container de 300 de biciclete, lunar în toată lumea „ explică Cabello. „Dar cel mai important scop este ca impresia lăsată de bicicletă în sine să fie una de excepție. Vrem ca fiecare client al nostru să aprecieze în primul rând calitatea bicicletei.” concluzionează acesta.

 

Untitled-1_3399365b

Yerka2_3399374b

Worlds-First-Unstealable-Bike-picc

The-Unstealable-Bike

unstealable-bike-hed-2014

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Acest Bebeluș A Devenit Senzația Internetului

Pozând Nud La Margine de Zgârie-Nori