in ,

[Video] Bebeluşul Genial Care Demonstrează Că Orice Este Posibil

[Video] Bebeluşul Genial Care Demonstrează Că Orice Este Posibil
[Video] Bebeluşul Genial Care Demonstrează Că Orice Este Posibil

Bebeluşul genial care demonstrează că orice este posibil dacă îți pui mintea și chiar îți dorești acel lucru. Întreaga evadare din patul părinților săi a fost capturată de o cameră de supraveghere pentru bebeluși, iar acum toată lumea se poate bucura de aceste imagini și le poate admira.

Filmarea arată copilul genial cum reușește să scape dintr-un pat mare fără să se lovească. Aceasta a fost făcută publică de tatăl copilului, Francisco Aguilar, și este numită „My Son The Genius” (tr: fiul meu, geniul).

„Copilul învață! încearcă sa se dea jos din pat dar este prea înalt așa ca aruncă perne pe jos pentru o aterizare sigură. Cât de inteligent!”, menționează tatăl în descrierea filmulețului.

Așadar, dragi părinți, nu uitați să instalați camerele de supraveghere pentru bebeluși cât mai curând posibil, pentru că habar nu aveți ce pierdeți!

Văzând cum acest bebeluș genial demonstrează că nimic nu este imposibil dacă ai voință de fier, nu putem decât să ne întrebăm oare ce fac copii din toată lumea.

Vă dați seama câte înregistrări cel puțin la fel de interesante ca aceasta se pierd probabil în fiecare zi din simplul fapt că nu era pornită camera de supraveghere?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Cererile De Photoshop Luate Literalmente Sunt Hilare

Animația Care Arată Cum Se Transformă Un Penis Într-un Vagin Funcțional