in ,

Bear Grylls A Salvat Viața Unui Tată Și A Fiului Acestuia

Bear Grylls A Salvat Viața Unui Tată Și A Fiului Acestuia

Bear Grylls Indirectly Saved The Lives Of A Father And His Son
Bear Grylls A Salvat Viața Unui Tată Și A Fiului Acestuia

Bear Grylls a salvat viața unui tată și a fiului acestuia atunci când s-au rătăcit în sălbăticia din Tasmania. John Ward și fiul său de 13 ani Stephen au mers într-o drumeție pe insulă dar s-au rătăcit și au rămas pierduți timp de 3 zile înainte de a fi găsiți de poliție.

Agentul Michael Preshaw crede că adăpostul improvizat construit de cei doi a fost inspirat de ceea ce a prezentat la televizor Bear Grylls în emisiunile sale de supraviețuire. Această improvizație le-a salvat viața celor doi, ferindu-i de temperaturile sub zero grade.

“Au construit un adăpost destul de bun jos în albia secată a râului” a declarat acestuia postului ABC. „Erau uscați când i-am găsit, așa că au făcut o treabă bună.”

Cei doi sunt într-adevăr fani ai lui Bear Grylls și au urmărit emisiunea Born Survivor care a fost difuzată cu numele de  Man vs. Wild pentru șapte sezoane. Când  domnul Ward și fiul său au fost găsiți la trei zile după ce s-au pierdut, aceștia se aflau la aproximativ 15 kilometri de la locul de unde au plecat. Datorită condițiilor meteorologice și a perioadei de timp în care au fost dispăruți, poliția a fost sceptică în ceea ce privește posibilitatea supraviețuirii celor doi.

“Când le-am văzut adăpostul, în continuare nu am fost convins că vor fi OK la momentul respectiv,” a adăugat acesta.

FOTO: Drumeții salvați: Stephen Ward și tatăl său, John, sunt fani înrăiți ai lui Bear Grylls. (ABC News: Scott Ross)

Cei doi erau uscați, având în vedere circumstanțele și se aflau într-o condiție fizică bună. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost dus la spital cu o ușoară hipotermie, în timp ce fiul său a fost într-o stare bună și nu suferea de nimic.

 

Acum, deși cei doi sunt fără experiența și nu au fost echipați pentru a petrece noaptea afară, poliția a fost impresionată de adăpostul pe care cei doi l-au improvizat.

 

“Adăpostul era mic, fiind format din patru bețe care se sprijineau de mal, peste acestea au așezat alte bețe și lemn, adăugând iarbă și altă vegetație deasupra, au reușit să facă un acoperiș impermeabil, care i-a ferit de vremea rea și le-a permis să se încălzească.” explică acesta.

Dacă s-ar fi regăsit într-o situație similară, agentul a declarat că împreună cu echipa sa ar fi construit ceva asemănător.

“Era suficient de mare cât să te târăști înauntru – lat de aproximativ doi metri și lung de 1,5 metri. Este ceea ce i-a ținut în viață.” a mai adăugat acesta.

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Billboards Are Being Replaced With The Landscapes They're Blocking

Panourile Publicitare Sunt Înlocuite Cu Peisajele Pe Care Le Blochează

Cool Blackout Curtains Will Turn Your Windows Into Stunning Views Of The City

Draperiile Mișto Care Vor Transforma Ferestrele Tale În Panorame Incredibile