in ,

Artistul Rus Care Creează Desene Controversate Pline De Mesaje Ascunse

Artistul Rus Care Creează Desene Controversate Pline De Mesaje Ascunse
Artistul Rus Care Creează Desene Controversate Pline De Mesaje Ascunse

Artistul Rus Waldemar von Kazak locuiește într-un mic orășel dintre Moscova și St Petersburg, este autorul unor opere de artă uimitoare și controversate. Desenele sale se bazează pe un mix între tensiune sexuală și caractere bizare pentru a captura atenția și interesul celor care le privesc.

După câțiva ani în care a lucrat ca proiectant, a ajuns să se întoarcă la ceea ce îi plăcea cel mai mult, desenatul. „Am renunțat la colegiul de artă acum mult timp. Ani de zile am lucrat ca proiectant. Am lucrat pentru diviziile de ambalare, tipografie publicitară și proiectare de cărți. La un moment dat am vrut să desenez din nou. Acum sunt un ilustrator.” a declarat într-un interviu acordat pentru Pinup Arena.

„Am început să desenez după ce am avut un contact nefericit cu un leagăn mare de fier atunci când eram mic. Am fost sub tratament mult timp, nu am văzut pentru un an cu ochiul stâng. Dar după aceea am început să desenez.”

controversial-drawings-e

În primă fază făcea toate lucrările pe o tabletă dar, recent, s-a orientat către creion și hârtie pentru majoritatea lucrărilor sale, pe computer doar adaugă culorile și câteva detalii.

Cu toate acestea lucrările sale de artă sunt uimitoare și aceste desene controversate îți captează atenția pentru mult timp, vrăjit fiind de ceea ce vezi. Unele descriu diferite probleme sociale din societatea noastră sau în relațiile dintre cupluri, în timp ce altele sunt pur și simplu frumoase. controversial-drawings-1

controversial-drawings-b

controversial-drawings

controversial-drawings-2

controversial-drawings-3

controversial-drawings-4

controversial-drawings-6

controversial-drawings-5

controversial-drawings-6b

controversial-drawings-7

controversial-drawings-8

controversial-drawings-a

controversial-drawings-c

controversial-drawings-d

controversial-drawings-f

controversial-drawings-g

controversial-drawings-h

controversial-drawings-i

controversial-drawings-j

controversial-drawings-k

controversial-drawings-l

Dacă vrei să vezi mai multe din lucrările sale, vizitează-i site-ul și contul de facebook. O singură avertizare trebuie să îți dăm, unele din desene sale s-ar putea să fie NSFW. Pe site-ul său poți  comanda printuri ale desenelor controversate care ți-au plăcut.

(Source)

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Calendarul Pirelli 2017 Ilustrează Frumusețea Naturală A Celebrităților Mature

Cea Mai Sexy Femeie În 2015 – Emilia Clarke