in ,

Andressa Soares, Femeia Cu Cel Mai Mare Fund Din Brazilia

daba316c2e6c657cd3664d5d8a57749e

Va invităm să faceți cunoștință cu domnișoara Andressa Soares, femeia cu cel mai mare fund din Brazilia, cunoscută și sub numele de „Femeia Pepene”. Pregătiți-vă să fiți surprinși de posteriorul ei și munca grea din spatele acestuia.

Andressa Soares este femeia cu cel mai mare fund din Brazilia și își câștiga traiul delectând spectatori cu posteriorul său, în toată America de Sud și peste hotare.

Brazilia este o țară unde fundurile mari sunt foarte apreciate și după cum spune Andressa Soares, fundul ei atrage priviri când se plimbă pe străzi.

andressa_soares_andressa_128_yWKXz8a.sized

Un fund micuț variază între 60-80 cm (mărimea S), un fund mediu între 80 și 95 (mărimea M), iar în liga mare, începând cu mărimea XL (95-110 cm) iar fundul Femeii Pepene a fost în categoria mărimii XXL (110-121 cm).

scale

Andressa Soares, femeia cu cel mai mare fund din Brazilia, măsoară acum 117 cm și lucrează în fiecare zi la sală pentru a-și menține fundul puternic, mare și voluptuos impreună cu antrenorul personal și cosmeticianul personal.

02fab901be

Cu toții știm de cele 10 recorduri mondiale sexuale incredibile, și cu siguranță este un loc pentru Andressa Soares în aceste poziții dacă va continua să își lucreze posteriorul până va ajunge cel mai mare din lume.

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Dubai: De La Deșert La Cel Mai Luxos Oraș Din Lume

Motivul Pentru Care Ar Trebui Să Fotografiem Mai Puțin Și Să Desenăm Mai Mult