in , ,

14 Portrete Controversate Cu Femei Care Au Orgasme Puternice

14 Portrete Controversate Cu Femei Care Au Orgasme Puternice

14 Portrete Controversate Cu Femei Care Au Orgasme Puternice
14 Portrete Controversate Cu Femei Care Au Orgasme Puternice

Aceste 14 portrete controversate ale femeilor care au orgasme puternice au fost create de Albert Pocej, un fotograf care îndrăznește să conteste normele. Albert a vrut să creeze o serie foto care să iasă în evidență din rândul pictorialelor artistice feminine. El a dorit să scoată în evidență orgasmul feminin pentru a fi recunoscut pentru ceea ce este de fapt. O expresie naturală, frumoasă a corpului feminin.

Această idee interesantă i-a venit în timpul nopții în timp ce dormea buștean. „Visam imaginile. Pur și simplu m-am trezit și știam că trebuie să o fac” spune acesta. Punerea visului în practică nu a fost o sarcină ușoară deoarece oamenii nu se lasă de obicei fotografiați de către străini în timp ce au orgasm.

„La început am crezut că este imposibil. Găsirea subiecților care să pozeze a fost cel mai dificil. Am început să le scriu tuturor cunoștințelor, fără nicio limită, tocmai pentru că femeile sunt atât de diferite. Răspunsurile pe care le-am primit au fost în general de două feluri: „Nu am suficient curaj” și liniștea, al cărei însemnătate este evidentă. Când am reușit într-un final să găsesc 20 de femei care erau pregătite să facă parte din acest proiect, unele dintre acestea au refuzat să mai continue când le-am spus că momentul va trebui să fie autentic, pe bune și nu mimat. Așadar, la sfârșit am rămas cu 14 modele.” explică Albert Pocej.

Aceste portrete încurajează femeile să fie ele însăși, indiferent de critica pe car ar primi-o. Acestor femei nu le este frică să susțină un lucru natural cum ar fi orgasmul feminin, considerat tabu până recent. Din păcate în majoritatea țărilor acesta rămâne în continuare un subiect nediscutat, iar în unele țări ceea ce au făcut aceste femei poate fi pedepsit de lege.

Pentru ca Albert să captureze cu exactitate momentul orgasmului, a lăsat aparatul foto să facă poze automat în fiecare secundă. femeile au fost lăsate singure să se masturbeze fără să aibă vreo interacțiune, iar camera era setată să le imortalizeze expresia feței. Uneori Albert a făcut chiar el fotografiile, atunci când modelele sale nu aveau o problemă să ajungă la orgasm cu fotograful de față.

MONIKA

14 Portrete Controversate Cu Femei Care Au Orgasme Puternice
14 Portrete Controversate Cu Femei Care Au Orgasme Puternice

AGNE

2agne

LAURA

3laura

BRETA

4breta

GIEDRE

5giedre

EGLE

6egle

LAURA

7laura

LORETA

8loreta

MUZA

9muza

NERINGA

10neringa

RENATA

11renata

SIMONA

12simona

SANDRA

13sandra

NATALJA

14natalja

„Nu am vrut ca acest proiect să fie un clișeu, nu mi-am dorit actori care să mimeze. Am vrut doar să imortalizez senzația așa cum este ea. Fiecare ființă umană este diferită, așa sunt și orgasmele lor. Nu am încercat să îl fac să pară ceva mai extraordinar decât este în viață de zi cu zi. Îmi doresc ca cei care privesc aceste fotografii să gândească, iar clişeele nu fac oamenii să gândească.”

Dacă ești curios să vezi mai multe fotografii ale acestui artist, îți recomandăm să îi vizitezi site-ul oficial.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Top 7 Festivaluri Sexy din Lume

Ochelarii Zungle Sunt Și Căști Pentru Urechea Interioară