in , ,

10 Orgii Celebre

10 Famous Orgies Throughout The Centuries
10 Orgii Celebre De-a Lungul Istoriei

Acestea sunt cele mai celebre 10 orgii care au reușit să isi rezerve un loc în cărțile de istorie. Indiferent de sex, naționalitate, religie, cultură, locuri de muncă sau convingeri, oamenii au fost întotdeauna atrasi de alura sexului. Acest lucru este, desigur, pentru că suntem condusi de nevoia corporală de a ne reproduce. Chiar dacă avem tendința să ne gândim la oamenii din vechime, ca fiind mai decenti decât cei care trăiesc astăzi, nu am face altceva decat sa facem presupuneri cum nu se pot mai gresite. Si asta pentru că s-au preocupat cu orgii celebre pentru ceva timp.

Este adevărat că multe culturi și religii din întreaga lume au clasificat actul fizic de a face dragoste ca un păcat. Acest lucru a avut loc în special odată cu apariția creștinismului și a islamului, dar nu a oprit oamenii de la practicarea actului „rusinos”. Probabil au avut ca efect advers, deoarece ceva care este interzis, de multe ori este mai atrăgător. Orgiile celebre au avut loc pentru o lungă perioadă de timp.

Orgiile sexuale au fost o parte a civilizației umane cel puțin pentru cât ne permite istoria înregistrată să vedem. Aceasta ne arată că nici măcar restricții religioase sau de stat nu au avut puterea de a le opri. Aici sunt unele dintre cele mai indulgente „adunări sociale” despre care știm.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

Cum Arată Granițele Între Țările Europene

Cele Mai Periculoase Țări Pentru Turiști